Lunch & Suggesties

Lunch : ma 14/04 t.e.m. vr 18/04/25 €19,00

MAANDAG  
– Tomaat-mozzarella
– Varkenslende, jus met zoete pepers en aard-groentenpuree

DINSDAG
– Steak met roomandijvie & natuuraardappelen
-Crème brûlée met caramel

WOENSDAG
– Bladerdeegje hotdog met sweet chili
– Kipburger met pomodorosaus, witte gestoofde bleekselder en gebakken patatjes

DONDERDAG
– Kasslergebraad ‘Ardeense wijze’ met witte kool in kaassaus en kroketten
– Roomijs mokka

VRIJDAG   

– Dagverse soep
– Roodbaarsfilet met bombay currysaus en aard.preistoemp

Marktschotel : za 19/04/25 € 20,00

ZATERDAG
– Nootham met honing-sinaassaus, jonge wortelen & amandelkroketten

Suggesties

ASPERGES OP VLAAMSE WIJZE  met gepercileerde krieltjes 

  • mimosa van ei met peterselie in botersaus    VG 23,00    HG 29,00 
  •        met gerookte spekjes of gerookte zalm    VG 25,00    HG 33,00 

TAGLIATA VAN LAMSRUGFILET  met rozemarijnpatatjes    34,00

  • daslooksaus / witte asperges & gekonfijte kerstomaatjes

VISFILET van de week gekorst met sesamzaadjes & Parmezaan   32,50

  • witte wijnsaus met zurkel
  • aardappelnestje gevuld met wokgroentjes -groene & witte asperges, prei & jonge wortel-

DUO VAN ASPERGEKROKET & ZALMKROKET    24,00

  • gewokte asperges & fijne, gerookte zalmsnippers
  • yoghurt-dille citrus dressing & focaccia toast

  ZOETIGE ZALIGHEID !!       MERINQUETAART  12,50

  • boter-zanddeeg & sinaaszeste gevuld met banketbakkersroom
  • gebrande merinque

ROOMIJS : RUM ROZIJNEN      3 bol/12,00   2 bol/ 10,00

          VOLG OOK ONZE SUGGESTIEWIJNEN IN ONZE MENUKAART !!     

          VRAAG NAAR ONZE ALCOHOLVRIJE & ALCOHOLARME BIEREN !!