Lunch & Suggesties
Lunch : ma 14/04 t.e.m. vr 18/04/25 €19,00
MAANDAG
– Tomaat-mozzarella
– Varkenslende, jus met zoete pepers en aard-groentenpuree
DINSDAG
– Steak met roomandijvie & natuuraardappelen
-Crème brûlée met caramel
WOENSDAG
– Bladerdeegje hotdog met sweet chili
– Kipburger met pomodorosaus, witte gestoofde bleekselder en gebakken patatjes
DONDERDAG
– Kasslergebraad ‘Ardeense wijze’ met witte kool in kaassaus en kroketten
– Roomijs mokka
VRIJDAG
– Dagverse soep
– Roodbaarsfilet met bombay currysaus en aard.preistoemp
Marktschotel : za 19/04/25 € 20,00
ZATERDAG
– Nootham met honing-sinaassaus, jonge wortelen & amandelkroketten
Suggesties
ASPERGES OP VLAAMSE WIJZE met gepercileerde krieltjes
- mimosa van ei met peterselie in botersaus VG 23,00 HG 29,00
- met gerookte spekjes of gerookte zalm VG 25,00 HG 33,00
TAGLIATA VAN LAMSRUGFILET met rozemarijnpatatjes 34,00
- daslooksaus / witte asperges & gekonfijte kerstomaatjes
VISFILET van de week gekorst met sesamzaadjes & Parmezaan 32,50
- witte wijnsaus met zurkel
- aardappelnestje gevuld met wokgroentjes -groene & witte asperges, prei & jonge wortel-
DUO VAN ASPERGEKROKET & ZALMKROKET 24,00
- gewokte asperges & fijne, gerookte zalmsnippers
- yoghurt-dille citrus dressing & focaccia toast
ZOETIGE ZALIGHEID !! MERINQUETAART 12,50
- boter-zanddeeg & sinaaszeste gevuld met banketbakkersroom
- gebrande merinque
ROOMIJS : RUM ROZIJNEN 3 bol/12,00 2 bol/ 10,00
VOLG OOK ONZE SUGGESTIEWIJNEN IN ONZE MENUKAART !!
VRAAG NAAR ONZE ALCOHOLVRIJE & ALCOHOLARME BIEREN !!